fbpx

Tietoa meistä

tavoitteemme

Suomessa on yhä enemmän korkeakouluopiskelijoita, ja korkeakoulutuksen arvostus onkin noussut merkittävästi viimeisen kymmenen vuoden aikana. Suomen opiskelukulttuuri pitää sisällään mahtavia opiskelijatapahtumia ja poikkitieteellisyyttä.

Samalla maailman onnellisimmaksi valitussa maassa koetaan kuitenkin paljon esimerkiksi yksinäisyyttä puhumattakaan loppuunpalamisen tunteesta. Tavoitteemme onkin pyrkiä edistämään kaikkien korkeakouluopiskelijoiden etuja ja yhteenkuuluvuutta. Viimeistään vuoden 2020 aikaiset poikkeusolosuhteet ovat korostaneet virtuaalisten yhteisöjen tarvetta Suomessa.

Korkeakouluopiskelijat on nopeasti kasvava yhteisö, joka tavoittaa eri kanavien kautta valtakunnallisesti jo yli 1600 korkeakouluopiskelijaa. Korkeakouluopiskelijoiden etuja edistävänä yhteisönä olemme luonnollisesti kiinnostuneet tekemään yhteistyötä kanssasi, mikäli voisit tarjota opiskelijoille hyödyllisiä palveluita tai ratkaisuja. Ole rohkeasti yhteydessä meihin ja keskustellaan lisää mahdollisista yhteistyömalleista. 

Ota yhteyttä

Liity mukaan yli 4000 opiskelijan yhteisöön