fbpx

Google Ads -osaaja

Etsitkö osa-aikaista työtä? Kurkkaa oheinen työpaikkailmoitus ja hae mukaan! Käsittelemme hakemuksia jatkuvasti, ja otamme yhteyttä 1-2 viikon kuluttua hakemuksen jättämisestä.

työtehtävät

Työtehtävät edellyttävät kiinnostusta markkinoinnista ja erityisesti Google Adsista. Työkalun aikaisempi tuntemus katsotaan eduksi, mutta se ei ole välttämätöntä. Työkalun käytön oppii tehtävässä. Työtä voi tehdä muun työn ohella (kilpailukielto huomioiden) alempana mainitun aikataulun mukaisesti. 

Google Ads

  • Mainoskampanjoiden suunnittelu & luonti
  • Relevanttien hakutermien ja -sanojen analysointi

aikataulu

Työt voi aloittaa joustavasti heti kuin sopii. Aikataulusta ja työn toteutuksesta sovitaan erikseen toimeksiantajayrityksen kanssa. Arvioitu työaika on 8h / kk ja sen voi halutessaan hajauttaa, esim. 2h per viikko. 

korvaus

Tehtävästä maksetaan reilu korvaus 15€ / h. Korvauksen maksaminen edellyttää Y-tunnusta tai kevytyrittäjätiliä, jonka kautta työtunnit laskutetaan. Autamme tarvittaessa kevytyrittäjätilin avaamisessa, ja se on ilmaista. Palveluntarjoaja huolehtii puolestasi kaikesta ”paperityöstä”. Tehtävässä pääsee siis samalla oppimaan yrittäjyydestä! Tiesitkö, että yrittäjänä laskutat myös arvonlisäveron, ja kun vuosittainen laskutettava summa jää alle 15 000 euron, ALV hyvitetään täysimääräisesti. Toisin sanoen, mikäli et laskuta yrittäjänä muusta työstä vuoden 2022 aikana, tuntikohtainen korvaus tästä tehtävästä 15€ + ALV 24% = 18,6€!  

 

 

Liity mukaan yli 6000 opiskelijan yhteisöön