fbpx

Kumppanit

Yhteisön kasvun tueksi olemme keränneet yrityksiä ja yhteisöjä, joille opiskelijoiden tukeminen on tärkeää. Tällä sivulla pääset tutustumaan Korkeakouluopiskelijoiden yhteistyökumppaneihin.

Vola edustaa nykypäivän aktiivista elämäntyyliä ja uskallusta tarttua haasteisiin. Missä ikinä kuljetkin Vola pysyy messissä mukana.

Saimme alkumme, kun saman ajatusmaailman ja tavoitteet omaavat nuoret löivät hynttyyt yhteen ja lähtivät rohkeasti jahtaamaan yhteistä unelmaa; yhteisöllisyys, uskallus ja tinkimätön periksiantamattomuus ovat Volan peruspilareita.

Tavoitteenamme on luoda kotimainen kuulokebrändi trendikkäällä tyylillä ja uusimmilla innovaatioilla. Missionamme oli metsästää alan parhaat laitevalmistajat ja suunnitella tuotteemme suomalaisuutta silmällä pitäen. Tarjoamme nyt ja tulevaisuudessa uusinta tekniikkaa ja korkeinta laatua.

Yrittäjä.io on Suomen suurin ja aktiivisin kaikille suomalaisille yrittäjille tarkoitettu virtuaalinen yhteisö. Yhteisömme keskustelee, auttaa ja verkostoituu Yrittäjät-Facebook ryhmässä sekä luo uutta liiketoimintaa. Yhteisö on riippumaton ja itsenäinen yhteisö. Yrittäjä.io tuottaa myös yrittäjille suunnattuja ilmaisia palveluita.

Yhteisö lähtee vahvasta auttamisen halusta ja voimakkaasta kollegiaalisuudesta. Me haluamme, että suomalaiset yrittäjät menestyvät ja voivat paremmin. Kaikki sisältö tuotetaan yrittäjä ensin periaatteella tai se on jopa yrittäjien itsensä tuottamaa. Sinulla on mahdollisuus vaikuttaa kaikkeen sisältöön ja kirjoittaa blogikirjoituksia sivustollemme liittymällä yhteisöön.

AnyCarCenter & Lauritsalan Ruoste-Esto on autohuoltoon, ruosteenesto käsittelyihin ja renkaisiin erikoistunut vanha ja luotettava yritys Lappeenrannassa.

Teemme henkilö- , paketti- ja asuntoautojen määräaikaishuollot, korjaukset, vianmääritykset, ruosteenesto käsittelyt, maalipinnan käsittelyt, ilmastointihuollot ja -korjaukset. Kauttamme saa myös edullisia vanteita sekä kesä- ja talvirenkaita. Käytämme autosi tarvittaessa puolestasi katsastuksessa. Myymme ja asennamme myös laajalti lisävarusteita, mm. Binar ja TT-thermo lisälämmittimet, eFlexfuel etanoli muutossarjat, led lisävalot yms.

Liity mukaan yli 4000 opiskelijan yhteisöön