fbpx

Digimarkkinoinnin ja sisällöntuotannon osaaja

Kiinnostaako sinua monipuoliset työt digitaalisen markkinoinnin ja sisällöntuotannon parissa? Jos työskentely nykyaikaisessa ohjelmistotalossa kuulostaa sinulle sopivalta ja haluat kehittyä tulevaisuuden markinoinnin ammattilaiseksi, niin lue alla oleva työilmoitus ja lähetä meille hakemuksesi viimeistään 25.5.2022. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana, eli hakemus kannattaa lähettää mahdollisimman pian!

Työn kuvaus

 • Haemme suomalaiselle ohjelmistotalolle junior-keskitason monipuolista digimarkkinoinnin ja sisällöntuotannon osaajaa, joka ottaa innolla ja nopeasti haltuun uusia osa-alueita, eli täysin valmis tekijä ei tarvitse olla. Työn tai harrastusten kautta olisi hyvä olla käytännön kokemusta markkinoinnista.
 • Henkilön on hyvä olla oma-aloitteinen ja tuloshakuinen tiimipelaaja, jolla pysyy langat käsissä ja joka uskaltaa pyytää apua sekä tarpeen tullen kyseenalaistaa ja ottaa kantaa.
 • Painotuksena tehtävässä on sisällöntuotannon osaaminen, eli tekstin tuotanto esim. haastattelujen pohjalta, kuvien ja graafisten aineistojen peruseditointi. Työssä tuotetaan mm. esitteitä, verkkosivusisältöjä, blogeja, videoita, somesisältöjä, webinaareja ja uutiskirjeitä. Sujuvaa kirjallista ilmaisua ja visuaalista silmää siis tarvitaan jokaiselta tiimiläiseltä.
 • Työkaluina ja alustoina meillä on mm. Adoben ohjelmistot, Canva, HubSpot (CRM, automaatiot, CMS) ja WordPress. Somessa hallinnoidaan useamman brändin LinkedIn-, Facebook-, Instagram, Twitter-, Youtube- ja TikTok -kanavia.
 • Plussaa video-osaamisesta (esim. somevideoiden tuottaminen ja peruseditointi), analytiikasta, tuloksellisesta sometekemisestä, hakukoneoptimoinnista ja tapahtumien järjestämisestä.
 • Talotekniikan, rakentamisen tai teollisuuden toimialatuntemuksesta on hyötyä, mutta tämä ei ole edellytys.
 • Näitä kaikkea osaamista meillä on jo tiimissä, eli ei missään nimessä tarvitse hoitaa kaikkea yksin tai osata kaikkea valmiiksi. Tarkoitus on järjestellä tehtäviä tiimissä sen pohjalta, mitä osaamista saadaan tiimiin!

Lyhyesti toivomme sinulta

 • Näkemystä markkinointimateriaalien ideoimiseen ja luovan sisällön tuottamiseen
 • Sujuvaa suomen kielen kirjoitustaitoa
 • Hyviä kommunikointitaitoja
 • Kykyä ja halua kehittyä koko ajan muuttuvassa digitaalisessa maailmassa ja ymmärtää niiden tuottamaa dataa
 • Pystyt tuottamaan ammattimaisia sekä luoviakin, suomeksi kirjoitettuja sisältöjä someen ja verkkosivuille

 

sijainti, työn tarve ja aikataulu

Sijaintina on ensisijaisesti Jyväskylän keskustan toimipiste, jossa suurin osa tiimistä on, mutta työtä voi tehdä myös Helsingissä.

Meillä on vakituisilla tiimiläisillä etätyön mallina hybridi (2 päivää toimistolla per viikko). Työsuhteen alkuvaiheessa toimistolla oloa on tyypillisesti enemmän, jotta perehdytysvaihe sujuu mutkattomasti ja tiimin osaksi pääsee paremmin. Tämä sovitaan tarkemmin myöhemmin, mutta suurin osa työsuhteen alussa olevasta ajasta olisi hyvä olla paikan päällä.

Työtä voi tehdä joustavasti 3-5 työpäivää viikossa. Esimerkiksi kesällä työtä voi tehdä täysipäiväsesti. Oleellisempaa on kuitenkin hyvä osaaja kuin se, oletko esimerkiksi käytettävissä 3 vai 4 päivää viikossa.

Alustavasti tarvetta on suunnilleen syys-lokakuulle saakka ja aloitus voisi olla mahdollisimman pian, jotta perehdytys ehditään hoitaa ennen heinäkuun kesälomia. Tehtävässä voi olla mahdollista jatkaa vakituisena tämän jälkeen!

korvaus

Tehtävästä maksetaan reilu korvaus 20-30€ / h riippuen hakijan osaamisesta. Korvauksen maksaminen edellyttää Y-tunnusta tai kevytyrittäjätiliä, jonka kautta työtunnit laskutetaan. Autamme tarvittaessa kevytyrittäjätilin avaamisessa, ja se on ilmaista. Palveluntarjoaja huolehtii puolestasi kaikesta ”paperityöstä”. Tehtävässä pääsee siis samalla oppimaan yrittäjyydestä! Tiesitkö, että yrittäjänä laskutat myös arvonlisäveron, ja kun vuosittainen laskutettava summa jää alle 15 000 euron, ALV hyvitetään täysimääräisesti. Toisin sanoen, mikäli et laskuta yrittäjänä muusta työstä vuoden 2022 aikana, tuntikohtainen korvaus tästä tehtävästä on 20-30€ + ALV 24%!

Hae tehtävään alta!

 

Liity mukaan yli 6000 opiskelijan yhteisöön